Goed voorbereid op de komst van je kindje, babycursus.com

Mandy Zuidhoek

Babycursus - Hypnobirthing - Babyconsult
M: 06 - 30 33 26 92
E:  info@babycursus.com
W: www.babycursus.com

 

Babycursus: Goed voorbereid op de bevalling, de komst van de baby én het ouderschap met de succesvolle babycursus die wordt gegeven door heel Nederland !  

Hypnobirthing cursus: in Zaanstad en Leiden: één van de mooiste ervaringen, de bevalling, natuurlijk, positief en liefdevol te laten verlopen.

 
Babyconsult: Iedere baby is uniek. Ontvang duidelijkheid op alle persoonlijke babyvragen, relatie én het ouderschap, want je leven en héél belangrijk je relatie verandert met de komst van een baby.

Goed voorbereid op de bevalling met een zwangerschapscursus, babycursus en ouderschapscursus

Veel zwangeren proberen zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de komst van de bevalling. Wanneer ze zijn bevallen merken ze pas wat er komt kijken bij de komst van een baby en het ouderschap. Daarom heeft Mandy Zuidhoek van Babycursus.com de Babycursus ontwikkelt. Je wordt dan én voorbereid op de bevalling, de baby en het ouderschap. Want helaas gaan steeds meer ouders uit elkaar.  Deze cursus zorgt ervoor dat je de zwangerschap, de bevalling, de kraamtijd en de babytijd en jullie tijd als ouders als een bijzondere mooie tijd gaat beleven.

Wil jij het beste voor jou en je partner en je baby? Boek dan deze leuke zwangerschapscursus met partner zodat je ook goed voorbereid bent bij darmkrampjes, huilen en jullie nieuwe rol als ouders! Hoe zorg je voor tijd voor jezelf? Je nieuwe rolverdeling tussen werk en privé. Hoe ga je om met eventuele gevoelens, zoals schuldgevoelens dat je weer aan het werk moet en liever bij je baby wilt zijn.

Een van de cursisten vertelt:

Wat een fijne cursus! Niet alleen na de bevalling maar ook voor daarna. Ik voelde me schuldig als ik (thuis)werkte maar ook m’n kindjes geen aandacht kon geven op dat moment. Ook het feit dat je meer slaapgebrek hebt en de volgende dag weer fris en fruitig klaar moet staan voor je werk en je kinderen. Door het handige naslagwerk van het cursusboek wist ik ook gelijk hoe ik mijn kindjes kon helpen bij de dingen die je de eerste 2 jaar met je baby doormaakt. Ik heb geleerd hoe ik en mijn partner ook weer tijd voor elkaar hebben, want dat schiet er gewoon bij in als je jonge kindjes hebt. Ik ben blij dat ik dit in de Babycursus heb geleerd. Hierdoor waren wij goed voorbereid en hoefde we niet alles op forums op te zoeken.

Wil jij ook het beste voor je baby en jezelf?

Wil je dus ook het beste voor je baby en jezelf? Meld je dan aan voor de waardevolle zwangerschapscursus die wordt gegeven op veel babycursus data en babycursus locaties door héél Nederland! Met de code Remember10 krijg je 10 euro korting op een cursus naar keuze.