Het perfecte geschenk

Weet je niet zeker wat je moet geven? Een cadeaubon voor een 3D print is een attent en origineel cadeau. Het is meer dan zomaar een geschenk; het is een gebaar dat laat zien hoeveel je om iemand geeft. Het is een manier om een uniek moment in iemands leven te markeren met iets dat blijvend is.

Het geven van een 3D print of een cadeaubon hiervoor is niet alleen een geschenk, het is een liefdevolle omarming van een bijzondere tijd. Het is een manier om te zeggen: "Ik waardeer en koester dit moment samen met jou."

Of je nu een vriendin, zus, dochter bent of jezelf wilt verwennen, deze vorm van herinnering is tijdloos en spreekt iedereen aan die de magie van nieuw leven een warm hart toedraagt.

Een origineel geschenk wat de gelukkige zeker zal waarderen.

Cadeaubon bestellen

Heb je zin om iemand te verrassen met een leuk geschenk? Ik kan een cadeaubon naar je thuis sturen, dat is helemaal geen probleem. Wat je moet doen is heel eenvoudig:

Stuur mij een e-mail met je adresgegevens en het bedrag dat je voor de cadeaubon wilt besteden. Vergeet niet om € 2,50 extra over te maken voor de verzendkosten. Je kunt het totale bedrag overmaken naar:

NL61 SNSB 0906 5357 43

ten name van P de Waard

onder vermelding van je naam.

Zodra ik je betaling heb ontvangen, stuur ik de cadeaubon naar je op.

Liever de cadeaubon ophalen? Dat kan natuurlijk ook. Laat dit even weten in je e-mail, dan regel ik dat je de bon kunt komen ophalen.