3D Borstbeeld als aandenken bij een mastectomie omdat vereeuwigen nu nog kan

borstbeeld amputatie
borstamputatie
mastectomie

Een onvergetelijk aandenken

Het zeggen van vaarwel aan een deel van jezelf is een diep persoonlijke ervaring. Ik begrijp het belang van het op een bijzondere manier vastleggen van dit moment. Daarom biedt ik de mogelijkheid om een uniek 3D borstbeeld te laten maken, een onvergetelijk aandenken voor de toekomst.

Voordat we beginnen, bespreken we uitvoerig jouw individuele wensen. Welke houding heeft je voorkeur? Welk materiaal spreekt je het meeste aan? Je hebt de keuze uit een scala aan materialen, waaronder koper, brons, staal of diverse houtsoorten. Jouw wensen staan bij mij centraal.

Met behulp van een nauwkeurige scan creëren we een fijnzinnig model van jou, dat we omtoveren tot een prachtig 3D kunstwerk. Het is meer dan een kunstwerk; het is een eerbetoon aan je karakteristieke verschijning en innerlijke kracht.

Je borstbeeld wordt geplaatst op een sokkel naar keuze. Als je al een dierbaar voetstuk hebt, zoals een speciaal stuk hout, breng het dan vooral mee. We zorgen ervoor dat jouw beeld perfect past bij het door jou gekozen voetstuk.

Let wel, de kosten voor het sokkel zijn niet bij de prijs inbegrepen.