Hoe werkt het?

Leuk dat je interesse hebt! Laten we beginnen met jouw wensen te bespreken. Ik leg je ook uit hoe alles in z'n werk gaat.

Met een 3D scanner maak ik in korte tijd een heleboel foto's van je hele bovenlichaam. Die foto's voegen we later samen tot een 3D model. Er staan voorbeelden klaar, zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. En je hebt de keuze uit verschillende kleuren.

Wat trek je aan?

Wat je aanhoudt tijdens het scannen, bepaal je helemaal zelf. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt. Als je kleding aanhoudt, kies dan voor strakke kleding waarin de contouren van je buik goed zichtbaar zijn.

Of je nu kiest voor een bh met een boxershort, string of een hemdje, alles kan. Zorg er alleen voor dat het niet knelt, want alles wat in je huid drukt, zie je terug in het beeld.

Je kunt ook kiezen voor naakt, dan weet je zeker dat er niets in je huid drukt.

Aan de hand van mijn voorbeelden kun je zien hoe het eruit komt te zien. Je kunt altijd nog een keuze maken. Neem eventueel wat verschillende setjes mee als je twijfelt.

Draag liever geen zwart of donkere nagellak, want dat absorbeert het licht. En laat je sieraden en lingerie met kant thuis, kies voor gladde, naadloze setjes. Als je lang haar hebt, steek het dan op.

Maar wat als...

Je zorgen maakt over een pukkeltje, litteken of cellulitis? Geen zorgen, ik kan eventuele oneffenheden voor je wegwerken. Waar nodig passen we een lokale bewerking toe.

Is het gevaarlijk voor de baby?

Absoluut niet. Mijn 3D scanner gebruikt dezelfde technologie als een fotocamera, dus het is volkomen veilig voor je baby.

Hoe lang duurt het?

We nemen er gezellig de tijd voor, tussen de 45 en 60 minuten. Het scannen zelf duurt maar 2 tot 3 minuten. Mocht de scan niet naar wens zijn, dan doen we het gewoon opnieuw.