Reactie plaatsen

Reacties

Lisa
3 maanden geleden

Tijdens mijn eerste zwangerschap een prachtig beeldje laten maken door Petra.
Wij zijn hier zo onwijs blij mee, het beeldje is echt een mooi kunstwerk geworden. Elke dag kijk ik er vol trots naar. Zeer vriendelijk geholpen en Petra neemt ruim de tijd voor alle wensen en vragen. Een mooie werk ruimte en fijne omgeving. Kortom een aanrader!

Carolien
4 maanden geleden

Mijn zwangerschap laten vastleggen door een buikbeeldje te laten maken bij Petra.
Petra heeft heel veel voorbeelden staan waardoor je goed kan zien welk beeldje je het mooist vind voor jezelf. Petra legde alles heel duidelijk uit en ik voelde mij direct op m’n gemak. De scan was snel gemaakt en ook het beeldje was binnen enkele weken al klaar!

Ik ben ontzettend blij met mijn buikbeeldje. Ik zou Petra zeker aanraden, een hele lieve en warme vrouw die je je direct op je gemak laat voelen!

Simone de Graaf
5 maanden geleden

Bij Petra mijn derde buikbeeldje laten maken. Zelf wist ik niet zo goed welke kleur en welk materiaal ik moest kiezen (want wat past bij die andere twee?), maar daar heeft Petra uitstekend mee geholpen! De scan was snel gemaakt en ook het beeldje werd heel spoedig al bezorgd! Het staat geweldig zo de drie beeldjes bij elkaar. Ik ben heel blij dat ik ook van deze derde zwangerschap weer een mooie tastbare herinnering heb. Zeker een aanrader!

Esmeralda
5 maanden geleden

onwijs lieve / aardige vrouw die je goed op je gemak stelt.
Neemt de tijd om echt naar je wensen te luisteren.
Het eindresultaat is prachtig.

Simone
8 maanden geleden

Heel blij dat ik langs ben geweest om een beeldje te laten maken. En wat fijn dat Petra ook op zaterdag en zondag open is, zo kon mijn vriend gezellig mee. Dank je wel Petra X

Colinda
8 maanden geleden

Vandaag bij Petra langs geweest om een buikscan te laten maken voor een buikbeeldje van mijn zwangerschap. Ik vond het best spannend maar wat een warm welkom. Petra neemt alle tijd en legt alles duidelijk uit. Samen zijn we tot een mooie pose gekomen. Ze heeft prachtige voorbeelden staan zodat je goed kan zien hoe uiteindelijk het beeldje word. Dank je wel lieve Petra, ik zal je zeker aanraden bij mijn zwangere vriendinnen.