Reactie plaatsen

Reacties

Evelien
18 dagen geleden

Na een heel mooi zwangerschapsbeeldje te hebben laten maken bij Petra, hebben we ook een newbornbeeldje laten maken. Ook dit beeldje is weer prachtig geworden! De beeldjes staan nu mooi naast elkaar en zo hebben we allebei een fijne herinnering aan deze tijd. Ook nu nam Petra weer alle tijd voor ons en zo viel de spanning om met zo'n jonge baby een beeldje te maken helemaal weg. Aanrader!

Kim de Vries
2 maanden geleden

Toen ik contact opnam met Petra kwam zij eigenlijk meteen met meerdere opties om al op korte termijn een afspraak te maken. Zij verstuurde uitgebreide informatie per mail en belde zelfs de avond van tevoren nog even. Tijdens de afspraak zelf nam Petra uitgebreid de tijd om de verschillende beeldjes te bekijken, houdingen uit te proberen en de scan zo mooi mogelijk te maken. Het was vooral ook heel gezellig!
Het beeldje was na twee weken zelfs al klaar en is erg mooi geworden!

Pien, Jacco en Wies
2 maanden geleden

Zeer professioneel! Echt een aanrader. Ik ben hier tijdens en na mijn zwangerschap geweest we hebben 2 prachtige beeldjes laten maken. Petra neemt de tijd en weet super goed wat ze doet. Het beeld met mijn man en dochter (9dagen oud) was echt een uitdaging maar deze gaat Petra niet uit de weg. Haar engelen geduld doet wonderen en daardoor hebben wij nu 2 prachtige beeldjes in de kast staan. Eén mooi aandenken aan ons wondertje. Petra dank je wel voor alles

Evelien
3 maanden geleden

Petra is heel erg toegankelijk en stelt je direct op je gemak. Ze neemt de tijd om alles uit te leggen, zodat je de beste keuze kunt maken. Het resultaat is echt prachtig en het beeldje kwam super snel binnen! Een heel mooi begin van mijn zwangerschapsverlof. Bedankt, Petra!

Herman en Mirjam
5 maanden geleden

I.v.m de ziekte van mijn man, hadden wij besloten onze handen te laten vereeuwigen.
Omdat het reizen voor hem te zwaar was, heeft Petra en haar man helemaal te moeite genomen om bij ons thuis te komen. Het resultaat is prachtig geworden. Super bedankt voor het prachtig kunstwerk en super service.

Yasmin
6 maanden geleden

Onwijs bedankt voor het prachtige beeldje Petra! Hoe je ons ontving, zo warm en hartelijk, kopje thee erbij, het was er lekker warm, dat was zo enorm fijn! Het is toch een spannend moment maar ik heb mij geen moment onzeker gevoelt. Ik wil je bedanken voor het prachtige beeldje. Een aandenken voor altijd!

Lisa
10 maanden geleden

Tijdens mijn eerste zwangerschap een prachtig beeldje laten maken door Petra.
Wij zijn hier zo onwijs blij mee, het beeldje is echt een mooi kunstwerk geworden. Elke dag kijk ik er vol trots naar. Zeer vriendelijk geholpen en Petra neemt ruim de tijd voor alle wensen en vragen. Een mooie werk ruimte en fijne omgeving. Kortom een aanrader!

Carolien
11 maanden geleden

Mijn zwangerschap laten vastleggen door een buikbeeldje te laten maken bij Petra.
Petra heeft heel veel voorbeelden staan waardoor je goed kan zien welk beeldje je het mooist vind voor jezelf. Petra legde alles heel duidelijk uit en ik voelde mij direct op m’n gemak. De scan was snel gemaakt en ook het beeldje was binnen enkele weken al klaar!

Ik ben ontzettend blij met mijn buikbeeldje. Ik zou Petra zeker aanraden, een hele lieve en warme vrouw die je je direct op je gemak laat voelen!

Simone de Graaf
een jaar geleden

Bij Petra mijn derde buikbeeldje laten maken. Zelf wist ik niet zo goed welke kleur en welk materiaal ik moest kiezen (want wat past bij die andere twee?), maar daar heeft Petra uitstekend mee geholpen! De scan was snel gemaakt en ook het beeldje werd heel spoedig al bezorgd! Het staat geweldig zo de drie beeldjes bij elkaar. Ik ben heel blij dat ik ook van deze derde zwangerschap weer een mooie tastbare herinnering heb. Zeker een aanrader!

Esmeralda
een jaar geleden

onwijs lieve / aardige vrouw die je goed op je gemak stelt.
Neemt de tijd om echt naar je wensen te luisteren.
Het eindresultaat is prachtig.