Immortaliseer je atletische vorm in een 3D-kunstwerk

Ben je trots op de resultaten van je fitnessinspanningen en zoek je een bijzondere manier om dit te vereeuwigen? 

Stel je voor: jouw krachtige spiercontouren omgezet in een eeuwigdurend kunstwerk, zodat je met een gevoel van trots en tevredenheid kunt terugblikken.

Zie hieronder enkele poses

 

Hoe het werkt

Kom gezellig langs voor een praatje met een warm kopje thee of koffie, dan vertel ik je hoe alles in zijn werk gaat.

Als je al een idee hebt over hoe je wilt poseren, vertel het me dan vooral. Als je het nog niet weet, geen zorgen, dan ontdekken we samen welke pose het beste bij je past.

Met een 3D scanner maak ik snel een reeks foto's van je bovenlichaam. Deze foto's worden daarna samengevoegd tot een driedimensionaal model.

Om je een beeld te geven van het eindresultaat, heb ik verschillende voorbeelden klaarstaan. Zo kun je alvast inspiratie opdoen.

En dan het leuke deel: je mag kiezen uit diverse kleuren en materialen. Zo wordt jouw pose niet alleen uniek, maar ook helemaal naar jouw smaak gemaakt!

 

Wat trek je aan?

Dames: Als je je afvraagt wat je het beste kunt aantrekken, dan hebben we hier een paar suggesties voor je. Het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt en dat de kleding het mogelijk maakt om je figuur goed te presenteren.

Voor de dames: Vermijd kanten lingerie, omdat de details daarvan afleiden. Een string is een goede optie omdat het de lijnen van je spieren mooi laat uitkomen. Heb je liever een slipje, dan is dat natuurlijk helemaal prima. Kies wat jou het beste gevoel geeft. Wat betreft de bovenkant, ga voor een bh of topje dat zo glad mogelijk is en zonder zichtbare naden over de cups. Zo voorkom je dat er lijnen zichtbaar zijn onder je kleding. Probeer zwart te vermijden; deze kleur absorbeert het licht en dat kan effect hebben op hoe je figuur wordt weergegeven.

Heb je lang haar? Dan is het een goed idee om je haar op te steken. Zo blijft je gezicht goed zichtbaar en leidt je haar niet af van je totale uitstraling.

Heren: Als je op zoek bent naar het ideale ondergoed, dan is de pasvorm cruciaal. Je wilt iets dat lekker zit, niet knijpt en het liefst met zo min mogelijk naden voor het ultieme comfort. Kies voor een boxer short die als gegoten zit en je vrij laat bewegen, of ga voor een slip die niet alleen comfortabel is, maar ook je contouren mooi laat uitkomen.

Het is daarnaast een goed idee om zwarte kledingstukken te vermijden, vooral als je niet wilt dat je ondergoed het licht absorbeert. Lichtere kleuren weerkaatsen het licht beter, wat zorgt voor een frissere en lichtere uitstraling. Dit geldt natuurlijk ook voor de keuze van je ondergoed.

Onthoud dat het belangrijkste is dat je je goed voelt in wat je draagt. Comfort en zelfvertrouwen gaan hand in hand, dus kies ondergoed dat past bij jouw persoonlijke stijl en je dagelijkse activiteiten. Of je nu gaat voor een boxer, slip of string, zorg ervoor dat je kiest voor kwaliteit en een pasvorm die jou op het lijf geschreven is.

Tip voor de mannen: Ik wil je vriendelijk vragen om rekening te houden met de gladheid van je huid. Haar kan namelijk lastig zijn om te scannen en het resultaat is vaak minder mooi dan gehoopt. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en we het beste resultaat kunnen behalen, is het aan te raden om zo min mogelijk lichaamshaar te hebben. We begrijpen dat dit een extra stap is, maar je inzet wordt zeer gewaardeerd!

Hoe lang duurt het?

Tijdsduur van de scan

Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt, dus we nemen rustig de tijd. Over het algemeen zijn we zo'n 45 tot 60 minuten samen bezig. Het scannen zelf is een fluitje van een cent en neemt slechts 5 tot 7 minuten in beslag.

Gezelligheid en kwaliteit

We willen dat de ervaring voor jou net zo prettig is als het eindresultaat. Daarom zorgen we ervoor dat we in een ontspannen sfeer werken. Mocht de scan niet helemaal zijn zoals je had gehoopt, dan staan we klaar om het nog een keer te doen. Jouw tevredenheid staat voorop!

Neem contact op

Heb je interesse en kriebelt het al om meer te weten? Ik zit klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken. Aarzel niet om mij op te bellen of een mailtje te sturen.

Telefoon: 06-43517132

E-mail: rememberyouandme@outlook.com

Ik kijk uit naar je bericht!