Scannen op Locatie

Een uniek aandenken, gewoon bij jullie thuis

Stel je voor, je wilt graag een portret van jezelf of samen met je partner jullie handen voor altijd vastleggen in een 3D beeld, maar je kunt niet zelf naar mijn praktijk komen. Geen zorgen, dan kom ik gewoon naar jullie toe.

Sterrenkindje

Het is onvoorstelbaar verdrietig wanneer het ergste gebeurt wat een ouder kan overkomen: het verlies van jullie kindje net voor, tijdens de zwangerschap of rondom de bevalling. In zo'n periode van intens verdriet moet er van alles geregeld worden en is het nauwelijks te bevatten dat je afscheid moet nemen van dit zo gewenste kindje. Jullie hadden niets liever gewild dan dit kleine mensje op zien groeien.

In deze moeilijke tijd is het mogelijk om een 3D beeldje te laten maken van jullie sterrenkindje. Neem direct contact met mij op, dan zorg ik ervoor dat we jullie laatste wens kunnen vervullen. Zo creëren we samen een mooie, tastbare herinnering aan jullie kleine wondertje dat helaas veel te vroeg van ons is heengegaan.

Bij de volgende situaties is het mogelijk om op locatie te scannen:

* Als je slecht ter been bent en trap lopen geen optie is.

* Als je rolstoel gebonden bent.

* Voor ouderen op leeftijd.

* "Vlinderbaby", "Sterrenkindje".

Kostenoverzicht aanvullende diensten

Ik vind het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent als je gebruikmaakt van onze diensten. Daarom wil ik graag helder communiceren over de extra kosten die verbonden zijn aan onze service.

Wanneer we voor jou op pad gaan, brengen we voorrijkosten in rekening. Deze kosten bedragen €35,00. Dit is een standaardtarief om de reis naar jouw locatie te dekken.

Daarnaast rekenen we een vergoeding voor de afstand die we afleggen. Voor elke kilometer die we rijden, komt er €0,21 bij. Dit zorgt ervoor dat we de reiskosten eerlijk kunnen verdelen, ongeacht hoe ver we moeten reizen.

Ik hoop dat deze informatie je helpt om een duidelijk beeld te krijgen van de totale kosten. Mocht je nog vragen hebben of extra uitleg wensen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd voor je klaar!