Onze 3D-geprinte beelden

Hey daar! Leuk dat je interesse hebt in onze 3D-geprinte beelden. We zijn trots op het detailniveau dat we kunnen bereiken met onze creaties. Afhankelijk van het materiaal dat je kiest, zul je merken dat sommige details meer opvallen dan andere.

In ons eigen atelier gaan we aan de slag met het modelleren, printen en met de hand bewerken van elk beeldje. Daardoor kunnen we je verzekeren van een kwaliteit waar we zelf helemaal achterstaan.

We hebben een mooie variëteit aan materialen waaruit je kunt kiezen. Of je nu gaat voor een basic uitstraling of iets meer luxe kleuren, of misschien wel de natuurlijke touch van bamboe of hout, of de stoere look van koper, staal en brons – we hebben het allemaal.

Neem een kijkje in de slider hieronder om een indruk te krijgen van de kleuren en materialen die we beschikbaar hebben. Ik hoop dat je iets vindt dat perfect bij je past!

©2018-2024 Petra

Prijsoverzicht

Bezoek mijn prijzenpagina voor een gedetailleerd overzicht van de producten en diensten die ik lever, met alle actuele tarieven

Bereikbaarheid

Geïnteresseerd of wil je een afspraak inplannen? Aarzel niet om contact op te nemen via het formulier hieronder, bel mij direct of zend een e-mail

Oh, en een leuk detail: Vooraf betalen is niet nodig!

Telefoon: 06-43517132

E-mail: rememberyouandme@outlook.com

Openingstijden

Ik ben er voor je op de volgende tijden:

* Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 20:00

* Zaterdag van 9:30 tot 17:00

* Zondag van 11:00 tot 17:00

Kom gezellig langs wanneer het jou uitkomt, ik kijk uit naar je bezoek!

Snelle reactie gegarandeerd

Ik wil je even laten weten dat ik het belangrijk vind om snel op je berichten te reageren. Normaal gesproken hoor je binnen 24 uur van me. Mocht je toch geen reactie zien, neem dan alsjeblieft even een kijkje bij je ongewenste e-mails. Soms glipt mijn berichtje daar per ongeluk in.