Handen vereeuwigen

Met liefde leg ik

mijn handen

in jouw handen

Samen zullen wij

ze vouwen

in een eindeloos vertrouwen

Handenscan op jouw locatie

Heb je de wens om een blijvende herinnering te creëren, maar is het lastig om naar de praktijk te komen? Geen zorgen! Ik kom graag naar je toe om een handenscan te maken. Het is belangrijk voor mij dat iedereen de kans krijgt om dit speciale moment vast te leggen, ongeacht de omstandigheden. Dus als je om welke reden dan ook niet in staat bent om langs te komen, dan zorg ik ervoor dat ik naar jouw gekozen plek kom.

Samen maken we er een mooie ervaring van en zorgen we ervoor dat je een tastbare herinnering hebt die generaties lang gekoesterd kan worden. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen iets prachtigs te creëren!

De volgende materialen zijn mogelijk:

Koper, Brons, Steel, Hout licht/donker, Ivoor, Mat wit

Tarieven 
13 cm € 174,00

14 cm € 193,00

15 cm € 210,00

17 cm € 247,00

18 cm € 265,00

20 cm € 301,00

Kostenoverzicht aanvullende diensten

Ik vind het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent als je gebruikmaakt van onze diensten. Daarom wil ik graag helder communiceren over de extra kosten die verbonden zijn aan onze service.

Wanneer we voor jou op pad gaan, brengen we voorrijkosten in rekening. Deze kosten bedragen €35,00. Dit is een standaardtarief om de reis naar jouw locatie te dekken.

Daarnaast rekenen we een vergoeding voor de afstand die we afleggen. Voor elke kilometer die we rijden, komt er €0,21 bij. Dit zorgt ervoor dat we de reiskosten eerlijk kunnen verdelen, ongeacht hoe ver we moeten reizen.

Ik hoop dat deze informatie je helpt om een duidelijk beeld te krijgen van de totale kosten. Mocht je nog vragen hebben of extra uitleg wensen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd voor je klaar!