Remember you and me werkt samen met de volgende bedrijven.

Goed voorbereid op de bevalling met een zwangerschapscursus, babycursus en ouderschapscursus

Veel zwangeren proberen zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de komst van de bevalling. Wanneer ze zijn bevallen merken ze pas wat er komt kijken bij de komst van een baby en het ouderschap. Daarom heeft Mandy Zuidhoek van Babycursus.com de Babycursus ontwikkelt. Je wordt dan én voorbereid op de bevalling, de baby en het ouderschap. Want helaas gaan steeds meer ouders uit elkaar.  Deze cursus zorgt ervoor dat je de zwangerschap, de bevalling, de kraamtijd en de babytijd en jullie tijd als ouders als een bijzondere mooie tijd gaat beleven.

Wil jij het beste voor jou en je partner en je baby? Boek dan deze leuke zwangerschapscursus met partner zodat je ook goed voorbereid bent bij darmkrampjes, huilen en jullie nieuwe rol als ouders! Hoe zorg je voor tijd voor jezelf? Je nieuwe rolverdeling tussen werk en privé. Hoe ga je om met eventuele gevoelens, zoals schuldgevoelens dat je weer aan het werk moet en liever bij je baby wilt zijn.

Een van de cursisten vertelt:

Wat een fijne cursus! Niet alleen na de bevalling maar ook voor daarna. Ik voelde me schuldig als ik (thuis)werkte maar ook m’n kindjes geen aandacht kon geven op dat moment. Ook het feit dat je meer slaapgebrek hebt en de volgende dag weer fris en fruitig klaar moet staan voor je werk en je kinderen. Door het handige naslagwerk van het cursusboek wist ik ook gelijk hoe ik mijn kindjes kon helpen bij de dingen die je de eerste 2 jaar met je baby doormaakt. Ik heb geleerd hoe ik en mijn partner ook weer tijd voor elkaar hebben, want dat schiet er gewoon bij in als je jonge kindjes hebt. Ik ben blij dat ik dit in de Babycursus heb geleerd. Hierdoor waren wij goed voorbereid en hoefde we niet alles op forums op te zoeken.

Wil jij ook het beste voor je baby en jezelf?

Wil je dus ook het beste voor je baby en jezelf? Meld je dan aan voor de waardevolle zwangerschapscursus die wordt gegeven op veel babycursus data en babycursus locaties door héél Nederland! Met de code Remember10 krijg je 10 euro korting op een cursus naar keuze.

Bij Seriene alles onder een dak!

Na bijna 20 jaar kraamzorg heeft Angeliene Ansems zich volledig gericht op haar praktijk Seriene in Schagen. Baby's en zwangeren ziet ze nog steeds, maar dan tijdens een van de vele diensten en cursussen die Seriene aanbiedt.

 

Zo kun je er terecht voor onder andere zwangerschapsyoga, zwangerschapsmassage, zwangerschap coaching, cursussen baby- en peutermassage, kinderyoga, baby-yoga en yoga nidra. Seriene beschikt ook over een heuse Babyspa, met twee babyspabaden.

 

De praktijk is recent helemaal vernieuwd. De rustgevende kleuren waarin de ruimtes zijn uitgevoerd, zorgen voor een relaxte setting.

Heb je interesse in een cursus, een massage of een babyspa-sessie of wil je meer info? Neem dan eens een kijkje op www.seriene.nl. Op de website kun je eenvoudig online een afspraak inplannen of bijvoorbeeld een leuke cadeaubon bestellen. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@seriene.nl of bellen naar 0619678771.

Lichtje aan - Draagconsulente, Vertragen & Ont-moeten

Toen ik met de geboorte van mijn dochter in contact kwam met het dragen van mijn kindje werd ik daar zo enthousiast over dat ik daar meer over wilde weten en deze boodschap verder wilde verspreiden.

Het dragen van je kindje in een draagdoek of -zak geeft zo heerlijk veel vrijheid, geborgenheid, rust en hechting. Ik kom je er graag meer over vertellen tijdens een consult en je leren hoe je je kindje comfortabel en ergonomisch kunt dragen.

Ook tijdens de zwangerschap kun je je lichaam ondersteunen met een draagdoek, hiervoor kan ik je de knoopwijzen voor zwangeren volgens FTZB leren. Verder focus ik me ook op je helpen met wat meer me-time, een mini retreat of ook wel vertragen en ont-moeten zoals wij dat noemen. Dat doe ik samen met vriendin Vera.

We bieden eens per maand een wandeling in het bos aan gecombineerd met lichte beweging, meditatie, ademhaling en inspiratie. 2 uur voor jezelf in een groene omgeving met gelijkgestemden, echt even ont-moeten.

Lees er op mijn site meer over of neem contact met me op.

Hoop je gauw te ontmoeten! 

Warme groet, Lilyan Wolsink

                                                                                                                                   info@lichtjeaan.nl  / +316 2053 1007

Mandy Smidt Fotografie