Reactie plaatsen

Reacties

Janneke
16 dagen geleden

Wat een mooie manier om mijn zwangerschap vast te mogen leggen! Met 34 weken maakte Petra een scan wat resulteerde in een prachtig beeldje. Er is heel veel mogelijk en Petra stelt je echt op je gemak. Na twee weken was het beeldje al klaar. Later kocht ik er nog een sokkel bij, ook hierin veel keus en mogelijkheden.

Evelien Roelofsen
een maand geleden

Contact opgenomen met Petra voor het maken van een zwangerschapsbeeldje nadat ik haar website tegen ben gekomen op internet. Contact verliep erg goed, snelle reactie op de mail. Bij de afspraak neemt Petra de tijd voor je en legt ze alles heel goed uit. Prettige sfeer. Na 2 weken kon ik mijn beeldje al ophalen en ben heel erg tevreden over het resultaat.

Simone
een jaar geleden

Onlangs twee beeldjes bij Petra laten maken. Meteen bij binnenkomst werd ik al warm ontvangen. Petra legt alles duidelijk en goed uit en liet verschillende beeldjes zien, zodat ik kon zien uit welk materiaal ik kon kiezen.
Vooraf had ik Petra gevraagd of ze ook een beeldje wilde maken van mijn buik van gips (van een eerdere zwangerschap). Dit had ze nog nooit gedaan, maar wilde het wel proberen. Ik moet zeggen dit is echt geweldig gelukt!! Ik ben blij dat ze dit wilde proberen, want het resultaat is prachtig.
Van mijn zwangere buik nu heeft ze ook een beeldje gemaakt. Ook deze is prachtig! Petra hield me tussendoor goed op de hoogte en alles was goed verpakt. De beeldjes staan nu mooi te pronken. Wij zijn blij met dit kostbare bezit.

Angèl
2 jaar geleden

Mijn ervaring met Petra is zeer positief. Toen ik 31 wk zwanger was heb ik een buikbeeld laten maken. Voelde mij direct op mijn gemak bij Petra. Buikbeeld was snel klaar en het resultaat prachtig. Het is een dierbare herinnering geworden en ben er erg trots op. Het beeldje een mooie plek gekregen in ons huis, zodat ik er dagelijks naar kan kijken. Beveel haar van harte aan.

Sylvia
2 jaar geleden

Mijn ervaring met Remember you and je is zeer positief!
Je wordt warm ontvangen door Petra en krijgt goede uitleg over hoe het allemaal in zijn werk gaat.
Met 36 weken zwangerschap, tijdens mijn laatste en vierde zwangerschap, een beeldje laten maken en ben ontzettend blij met het resultaat en de kwaliteit van het beeldje. Fijn om zo’n mooi aandenken te hebben aan zo’n bijzondere periode in je leven. Een echte aanrader!

Jorien
2 jaar geleden

Snel en fijn contact en tijdens de afspraak neemt Petra alle tijd voor je om je op je gemak te stellen en mee te denken. Ze heeft een varia aan voorbeelden staan van verschillende afmetingen en materialen zodat je een goede indruk krijgt van het assortiment. Beeldje was erg snel klaar, had ‘m binnen een week met de post ontvangen.

Super tevreden en met een volgende zwangerschap zal ik er zeker weer 1 laten maken. Kortom; aanrader!

Lucy
2 jaar geleden

Lieve Petra, heel erg bedankt voor het prachtige beeldje!

Ik voelde me meteen bij je op m’n gemak door je warme persoonlijkheid en vond het erg fijn dat je zo de tijd nam om alles uit te leggen. Je kunt wel merken dat je je passie hebt gevonden, want je vertelde zo enthousiast over je bedrijfje en het hele proces!

Ik zal je zeker aanraden bij mijn zwangere vriendinnen!

Liefs,

Lucy

Amber
2 jaar geleden

Wat een ontzettend fijne ervaring was dit, dank je wel Petra!

Er hangt een heel ontspannen sfeer en ik was erg op mijn gemak bij Petra. Eerst gezellig kennismaken, thee drinken en daarna samen bepalen wat de mooiste houding is. Petra werkt zeer secuur en denkt echt met je mee zodat de houding en buik het mooiste uitkomen.

Mijn beeldje was ook binnen 2 weken al bij mij, en dat is ontzettend snel nadat zij mij had uitgelegd hoe het in z’n werk gaat. Ik weet dat ze heel hard haar best heeft gedaan om het prachtige beeldje zo snel mogelijk bij mij te krijgen nog vóór mijn bevalling en dat waardeer ik ontzettend!

Lieve Petra, bedankt! Als ik weer zwanger ben dan kom ik zeker weer bij jou! <3

Kim
2 jaar geleden

Door de persoonlijke en warme benadering van Petra heb ik een unieke ervaring gehad met een hele mooie afdruk van mijn zwangere buik als resultaat. Het beeldje heeft onze vewachtingen overtroffen. Petra, hartelijk dank, ook voor je professionele en snelle afhandeling.

Michelle
2 jaar geleden

Echt een aanrader!
Wij zijn erg tevreden met het contact wat wij hebben gehad en hoe de afspraak is gegaan.
Leuk en vertrouwd.
Het beeldje was ontzettend snel klaar en het resultaat is heel mooi!
Wij raden Petra absoluut aan bij andere mensen